عمرانپور گفت: این کارگاه
با ظرفیت چهار تنور لواش سنتی، دو دستگاه اتوماتیک لواش پز و یک تنور سنتی سنگک در
زمینه آموزش به متقاضیان شروع به فعالیت کرده است.
وی افزود: با توجه به ظرفیت
آموزشی و تجهیزات موجود در این کارگاه، امیدواریم راه اندازی آن در ارتقاء
مهارت خبازان و آموزش به کارجویان صنعت نان استان ثمربخش باشد .
مسئول مرکز آموزش
فنی و حرفه ای شماره یک
کرمانشاه افزود : این کارگاه از سوی اتحادیه خبازان استان با استقبال خوبی مواجه شده و در
حال حاضر تعداد 36 نفر از کارگران خبازیها و متقاضیان اشتغال صنعت نان از
سوی این اتحادیه جهت آموزش معرفی شدهاند .
عمرانپور گفت: برای
متقاضیان در ابتدا دوره آموزشی کارگر پیشکار خبازی برگزار می شود و در
ادامه آموزش های تخصصی در زمینه خمیرگیری و پخت نان لواش و سنگک و آموزش استاندارد
شاطر نان لواش و سنگک ارائه می شود. همچنین متقاضیان در پایان جهت حضور
در آزمون سنجش مهارت و صدور گواهینامه برای قبول شدگان، معرفی خواهند شد.
انتهای پیام/پ