تفاهم نامه همکاری علمی بین ستاد زیست فناوری معاونت علمی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان امضاء شد.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی فناوری عصر امروز در نشست خبری تفاهم نامه همکاری بین ستاد توسعه زیست فناوری و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در ساختمان مرکزی این کانون با اشاره به اهمیت موضوعات زیستی در خلق انسان اظهار داشت: یکی از موضوعات مهم اشاره شده در قرآن مسئله محیط زیست بوده که قطعا شرایط تحول فکری و رشد ذهنی کودکان به آن وابسته است.

قانعی با بیان اینکه مسئله زیست فناوری در دنیای امروز سهم بزرگی از لحاظ خلق ثروت و اشتغال دارد، ادامه داد:‌ آینده شغلی و فکری و فرهنگی و اقتصادی کودکان می‌تواند موضوع زیست فناوری باشد و ما باید کودکان و نوجوانان را با این مقوله مهم آشنا کنیم. 

وی با اشاره به اینکه در زمان قدیم مسئله مطالعه زیست فناوری از اهمیت بسیاری برخوردار بود، گفت: امروزه موضوع مداخله در فناوری بسیار حیاتی است زیرا خداوند بشر را خلق کرده تا در عالم خلقت مداخله کند و به علوم مختلف دست یابد. 

قانعی یادآور شد: اولین مرحله ورود به عرصه زیست فناوری، پرداختن به موضوع رشد جامعه بوده که امروزه این مقوله به ورود انسان به مقوله ژنتیک بدل شده است. 

وی عنوان کرد‌: همکاری دوستانمان در کانون نشان می‌دهد که مسئله زیست فناوری یک مقوله مهم برای آموزش کودکان است و علم به صورت مدیریتی شکل می‌گیرد. 

وی اضافه کرد: هر علمی که موجب معرفت شود انسان را به خانه خود نزدیک می کند و این مسئله هیچگاه به صورت اتفاقی شکل نمی‌گیرد.

قانعی در ادامه صحبت‌هایش گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یک نهاد با سابقه در امر آموزش به شمار می‌رود و ستاد توسعه زیست فناوری بر اساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی مسئولیت خاصی را در قبال ترویج و پرورش جوانان دارد و همین امر سبب امضای همکاری با کانون پرورش فکری کودکان شده است. 

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی فناوری ادامه داد: این ستاد وظیفه دارد که سه درصد بازار دنیا را به ایران تعلق داده و رتبه‌های علمی و اشتغال را افزایش دهد. 

وی تاکید کرد: برای خلاق کردن ذهن فرزندان باید از دوران کودکی آموزش‌های لازم را شروع کنیم زیرا زمان دانشجویی و محیط دانشگاهی برای بروز استعدادهای جوانان فرصت کوتاهی است. 

وی با بیان اینکه این مرکز از پتانسیل خوبی در جهت ترویج برخوردار است، افزود: مردم از ما انتظار دارند که دانش فرزندان را به جهت معرفت به خوبی افزایش دهیم و این کار با همکاری کانون پرورش فکری کودکان به خوبی انجام پذیر است. 

قانعی ادامه داد: امروزه مسئله دارو از نظر اقتصادی ایمن بوده و زیست فناوری دارویی به دلیل داشتن ارزش افزوده بالا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

قانعی تصریح کرد:‌ امروز ستاد توسعه زیست فناوری آماده است تا با ذوق هنری و بازاریابی شما وارد عرصه جامعه شود و سبب رشد و تعالی خلاقیت کودکان و نوجوانان کشورمان شود. 
 
وی ادامه داد:‌ همکاران ما در کانون باید از قوه تعقل فرزندان به خوبی استفاده کرده و در جهت تحقق اهداف مشترک برنامه ریزی خوبی صورت گیرد. 

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی فناوری گفت:‌ حوزه علم، فرهنگ و هنر و ادبیات با همکاری ستاد توسعه زیست فناوری می‌تواند سبب رشد بچه‌ها شود. 

برگزاری جشنواره زیست فناوری دانش آموزی در آذر ماه

در ادامه مراسم سیدی دبیر جشنواره زیست فناوری گفت: علمی که در حوزه زیست فناوری در بحث آموزش و پژوهش عملیاتی شود حاصل تلاش سالیان دراز مسئولان امر آموزش در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همچنین ستاد توسعه زیست فناوری است و ما باید کار تعویض در موضوعات مهم را  از دوران کودکی به فرزندانمان آموزش دهیم.

وی بیان کرد: موفقیت کانون در عرصه آموزش به  این دلیل است که این مقوله را از دوران کودکی به فرزندانمان یاد داده است. 

سیدی ادامه داد:‌ راز بقا پربیننده‌ترین فیلم‌های تلویزیونی است زیرا که با حیات زیست سر و کار دارد. 

سیدی یادآور شد:‌ سومین جشنواره زیست فناوری دانش آموزی در آذر ماه اجرا می‌شود که به دلیل امضای تفاهم‌نامه شورای حوزه زیست فناوری با کانون پرورشی فکری بحث فرهنگ‌سازی به جشنواره امسال اضافه می‌شود.

سیدی عنوان کرد:‌کاریکاتور و نقاشی و داستان کوتاه از بخش‌های این جشنواره است و من امیدوارم بچه‌های ما خلاق‌تر از گذشته با همکاری نهادهای ذیربط تربیت شوند. 

پرورش استعداد فرزندان با فعالیت مربیان دلسوز کانون
در ادامه مراسم قمر زاده معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان گفت: ظرفیت‌های خوبی در کشور ما  وجود دارد که  اگر با یکدیگر جمع شوند سبب بهره‌وری مناسب انرژی و صرفه جویی در کشور می‌شود.

وی بیان کرد:‌ ظرفیت‌های موجود در ستاد زیست فناوری و کانون پرورش فکری کودکان بسیار بالا است و این دو نهاد با همکاری هم می‌توانند فعالیت علمی کودکان را افزایش دهند.

وی ادامه داد: سه عنصر هوش، تلاش و مجاهد و ذخیره علمی سبب افزایش قدرت علمی شده و برای اینکه دانش آموزان و جوانان به بهره‌وری بهتر دست یابند باید مسئولان ذیربط توجه ویژه‌ای به عنصر سرعت علمی داشته باشند. 

وی عنوان کرد: ایجاد بستر و خلاقیت علمی سبب شده نوجوانان از ظرفیت علمی و استعدادهایشان به خوبی استفاده کنند و مربیان کانون به دلیل میل و اراده شخصی‌شان قطعا می‌توانند فرزندان را به بهترین نحو آموزش دهند و استعدادهایشان را در معرض ظهور برسانند. 

وی گفت: ما آمادگی کامل داریم تا با انجام این تفاهم‌نامه گامی مهم در جهت پرورش استعدادهای کودکان و نوجوانان با همکاری ستاد زیست فناوری برداریم. 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار