میزان مصرف روغن جامد در سبد خانواده ‌ها باید به صفر برسد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ تاج کی ظهر معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی غذا، گفت: در این روز توجه به کاهش سوء تغذیه، اشاعه فرهنگ تولید غذای سالم و امنیت غذایی اهمیت بیشتری دارند.
وی افزود: زیر مجموعه هایی از قبیل کاهش مصرف نمک و قند و چربی، نشانگرهای رنگی تغذیه ای، برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق کالا، ترویج و نشان ایمنی و سلامت تعریف شده که در دستور کار دانشگاه خواهد بود.
تاج کی خاطرنشان کرد: در سال های اخیر بیماری های قلبی و سرطان در ایران در حال افزایش است و این بیماری ها را می توان به عادت های غلط غذایی نسبت داد و باید بر واحدهای تولیدی مواد غذایی نظارت شود.
سیاست های سازمان غذا برای رسیدن به اهداف خود در روز جهانی غذا، اعطای نشان ایمنی برای محصولات، کاهش نمک، شکر و روغن های جامد، کاهش اسید های چرب ترانس و ساماندهی غذاهای سنتی است.
گفتنی است میزان مصرف روغن جامد در سبد خانواده‌ها در سال گذشته ۴۸ درصد بوده است و بایستی این میزان به صفر برسد.
 
انتهای پیام/ ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.