وی خارش های شدید پوستی را که در شب تشدید می شوند، از علایم شایع بیماری گال برشمرد و افزود: شرایط محیطی سرد نیز با توقف حرکت انگل ها موجب از بین رفتن خارش می شود.همچنین نشانه های این بیماری 10 الی 14 روز پس از تماس با فرد مبتلا مشاهده می شود.
این متخصص پوست و مو اظهار داشت: در بزرگسالان خارش تمام نقاط بدن به جز سر و صورت را در
برمی گیرد ولی در کودکان امکان بروز علایم بیماری گال در صورت، نیز وجود دارد.از دیگر نشانه های این بیماری مشاهده برجستگی هایی در اندام های تحتانی بدن است.
صداقت پیشه ابراز کرد: بیماری گال در اثر آلودگی و رعایت نکردن بهداشت فردی اتفاق می افتد، بنابرین به منظور جلوگیری از بروز مجدد این بیماری باید تمامی البسه و ملحفه های فرد مبتلا، در آب با حرارت بالا شتشو شود.
وی با عنوان اینکه درمان بیماری گال پس از تشخیص قطعی به سهولت صورت می گیرد؛ یادآور شد: به منظور بهبودی این بیماری در بزرگسالان باید تمام نقاط بدن را به پماد یا محلول لیندان یا بنزیل بنزوات آغشته کرد و سپس پس از چند ساعت پوست را با آب شستشو داد.
صداقت پیشه تصریح کرد: بیماری گال در تمامی سنین می تواند رخ دهد و از نظر میزان شیوع این بیماری تفاوتی بین جنس مذکر و مونث نیست.فقط باید توجه داشت از آن جایی که استفاده از ترکیباتی مانند لیندان یا بنزیل بنزوات سبب تشنج در کودکان می شود بنابرین مصرف داروهای ترکیبی حاوی گوگرد و وازلین توصیه می شود.
انتهای پیام/