به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان دانشگاه ساوثهمپتون نشان دادند که پاکسازی تجهیزات پزشکی با محلولهای ساخته شده از نوعی عسل بدست آمده در استرالیا و نیوزلند باعث کاهش 75 درصدی تجمع باکتریهای مرگبار در سطح میشود.
این کشف میتواند امنیت گروههای در معرض خطر عفونتهای باکتریایی مانند بیمارانی که از کاتتر استفاده میکنند و همچنین مبتلایان به عفونت دستگاه ادراری و عفونتهای دیگر را تامین کند.
آسیب وارد در اثر استفاده از کاتتر در مجرای ادرار سالانه میلیاردها دلار هزینه برای بیمه درمانی داشته و حداقل 2100 نفر را هر سال از بین میبرد.
استفاده از عسل به عنوان درمان از قرنها پیش رواج داشته و پژوهش جدید نشان میدهد که ممکن است خواص ضدباکتری و ضدعفونیکننده نیز داشته باشد.
این تحقیق بر روی عسل تکگل بدست آمده از شهد درخت مونکا در استرالیا و نیوزلند انجام شده و نخستین بار است که نقش آن در ضدعفونی کردن تجهیزات بیمارستانی بررسی شده است.
محققان این عسل را با آب در غلظتهای مختلف از 3.3 تا 16.7 درصد مخلوط کرده و آن را به کشتهای باکتریایی افزودند. نتایج نشان داد که این عسل به شدت از ایجاد غشاهای باکتریایی مضر بر روی تجهیزات پزشکی جلوگیری کرد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/