به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگارا جوان از
سمنان ، رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان ضمن بیان اینکه نیمی از واحدهای ثبت نام شده در سامانه بهین یاب به بانک ها معرفی شده اند، گفت: کار بررسی پرونده یک هزار و260 واحد تولیدی استان از میان دو هزار و ۵۰۰واحد ثبت نام شده در بهین یاب به اتمام رسیده و این واحدها برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شده اند.
بهروز اسودی افزود: یکی از سیاست های دولت یازدهم در مقوله حمایت از تولید و تحقق اقتصاد مقاومتی حفظ وضع موجود در رابطه با واحدهای تولیدی و عدم تعطیلی آنها به دلیل مشکلات مالی و سپس ایجاد واحدهای تولیدی جدید است لذا در استان سمنان بر طبق این سیاست از ابتدای سال تا کنون 31 نشست کمیته رفع موانع تولید برگزار شده که این امر در کشور می تواند کم نظیر باشد.
دبیر کارگروه رفع موانع تولید استان سمنان با بیان اینکه کارگروه رفع موانع تولید متشکل از بانک ها، صنعت، معدن و تجارت، اداره کار، تامین اجتماعی، مالیات، دارایی، شهرک های صنعتی و ... رسالتی جز کمک به واحدهای نیمه تعطیل ندارد، گفت: تا کنون مبلغ پرداختی تسهیلات رفع موانع تولید به یک هزار و 260 واحد تولیدی متقاضی 565 میلیارد و 100 میلیون تومان برآورد می شود.
اسودی با بیان اینکه امیدواریم با پرداخت این تسهیلات بخشی از مشکلات واحدهای تولیدی در بخش کشاورزی و صنعت رفع شود، ابراز داشت: تلاش های خوبی در این زمینه صورت گرفته که امیدواریم شاهد بروز رونق بیشتر در تولید استان باشیم.
وی افزود: بانک های عامل استان سمنان نیز تا کنون با پرداخت 120 میلیارد تومان تسهیلات به 178 واحد تولیدی در بخش های مختلف کشاورزی و صنعتی موافقت کرده اند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان درباره تفکیک واحدهای صنعتی و کشاورزی متقاضی دریافت تسهیلات رفع موانع تولید، گفت: در نشست اخیر پرونده 66 واحد تولیدی بخش کشاورزی برای دریافت هفت میلیارد و 411 میلیون تومان تسهیلات بررسی شده است.
اسودی با بیان اینکه این واحدها می توانند برای 111 نفر اشتغال زایی داشته باشند، بیان داشت: پرداخت تسهیلات رونق تولید در بخش کشاورزی با وجود ظرفیت های موجود این بخش در استان سمنان قطعا می تواند باعث بهبود شرایط اقتصادی و اشتغال زایی شود.
وی درباره بخش صنعت نیز، توضیح داد: پرونده 13 واحد صنعتی بررسی و بیش از 123 میلیارد ریال تسهیلات برای رونق این واحدها مصوب شد که با راه اندازی و فعال شدن این واحدها و افزایش ظرفیت تولید آن ها، برای 114 نفر شغل جدید ایجاد می شود.
دبیر کارگروه رفع موانع تولید استان سمنان همچنین گفت: سامانه بهین یاب ویژه واحدهای تولیدی مشکل دار یکی از ابتکارات دولت یازدهم در بخش رفع موانع تولید است که می تواند به تحقق اقتصاد مقاومتی در سایه اقدام و عمل یاری رساند.
اسودی با بیان اینکه تسهیلات رفع موانع تولید می تواند تاثیر بسزایی در تداوم فعالیت واحدهای تولیدی داشته باشد، بیان داشت: امروزه بخش اعظم مشکلات واحدهای صنعتی استان درباره نقدینگی، بیمه، تامین اجتماعی، مالیات، بدهی بانکی، بدهی قبوض بخش انرژی، بدهی کارگری و مطالبات است که امیدواریم بتوانیم بخشی از این مشکلات را در کارگروه رفع موانع تولید بررسی و رفع کنیم.
وی درباره معرفی سامانه بهین یاب نیز توضیح داد: این سامانه مختص واحدهای تولیدی مشکل دار است که می توانند با مراجعه به آن و طرح موانع تولید در این سامانه اینترنتی از تسهیلات دولتی بهره مند شوند.
انتهای پیام/ز