به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛فیبرهای غذایی موادی مهم در رژیم غذایی هستند که از بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کنند.
سالها مطالعه درباره نقش مهم فیبر ،اطلاعات جالبی درباره فواید فیبر به دانشمندان داده است.
از جمله فواید فیبرهای غذایی :کنترل قند خون ،سلامت قلب ، کاهش سکته مغزی ،کاهش وزن ،سلامت پوست ،عدم ابتلا به دیورتیکولیت ،باسیر ،سندرم تحریک پذیری روده ،سنگ کیسه صفرا ،سنگ کلیه و ... هستند.
فیبر را در سبزیجات و میوه ها می توان یافت که در ادامه تعدادی از آنها معرفی می شوند:6 تکه کلم بروکسل :3.3 گرم فیبر2عدد هویج بزرگ :4.2 گرم فیبر175 گرم کلم بروکلی: 2.3 گرم فیبر75 گرم نخود فرنگی: 3 گرم فیبریک عدد سیب زمینی متوسط: 4 گرم فیبریک عدد سیب زمینی متوسط: 3.7 گرم فیبر225 گرم اسفناج: 4.3 گرم فیبر5 عدد ریشه چغندر:5 گرم فیبر150 گرم لوبیا سبز: 4 گرم فیبریک عدد کنگر فرنگی متوسط: 10.3 گرم فیبریک عدد سیب متوسط:4 گرم فیبر
دیگر مواد غذایی فیبردار: سبوس جو دو سر ،زیتون سیاه ،بادام ،گردو ،لوبیا قرمز ،پسته ، انجیر خشک ،گردو ،عدس ،خرما ،نارگیل ،آلو فلوبیا سفید فنان سبوس دار.
منبع: توریسم آنلاین
انتهای پیام/