فیبرهای غذایی موادی مهم در رژیم غذایی هستند که از بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛فیبرهای غذایی موادی مهم در رژیم غذایی هستند که از بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کنند.

سالها مطالعه درباره نقش مهم فیبر ،اطلاعات جالبی درباره فواید فیبر به دانشمندان داده است.

از جمله فواید فیبرهای غذایی :کنترل قند خون ،سلامت قلب ، کاهش سکته مغزی ،کاهش وزن ،سلامت پوست ،عدم ابتلا به دیورتیکولیت ،باسیر ،سندرم تحریک پذیری روده ،سنگ کیسه صفرا ،سنگ کلیه و ... هستند.

فیبر را در سبزیجات و میوه ها می توان یافت که در ادامه تعدادی از آنها معرفی می شوند:



6 تکه کلم بروکسل :3.3 گرم فیبر

2عدد هویج بزرگ :4.2 گرم فیبر

175 گرم کلم بروکلی: 2.3 گرم فیبر

75 گرم نخود فرنگی: 3 گرم فیبر

یک عدد سیب زمینی متوسط: 4 گرم فیبر

یک عدد سیب زمینی متوسط: 3.7 گرم فیبر

225 گرم اسفناج: 4.3 گرم فیبر

5 عدد ریشه چغندر:5 گرم فیبر

150 گرم لوبیا سبز: 4 گرم فیبر

یک عدد کنگر فرنگی متوسط: 10.3 گرم فیبر

یک عدد سیب متوسط:4 گرم فیبر

دیگر مواد غذایی فیبردار:
سبوس جو دو سر ،زیتون سیاه ،بادام ،گردو ،لوبیا قرمز ،پسته ، انجیر خشک ،گردو ،عدس ،خرما ،نارگیل ،آلو فلوبیا سفید فنان سبوس دار.

منبع: توریسم آنلاین

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.