قبل از افتتاح نمایشگاه غرفهداران و علاقمندان زیادی به شدت صف کشیده و منتظر شروع به کار نمایشگاه بودهاند و این صحنه نشاندهنده کشش و شوق مردم از دارویهای شیمیایی به سمت گیاهان دارویی و طب سنتی است.
در محوطه حیاط مصلی چادرهای مختلفی برپا شده و در این مکانها گونههای مختلف گیاهی که انحصارا در کشور رشد پیدا میکند نمایش داده شده و این دست از نمایشگاه مورد استقبال بازدیدکنندگان صورت گرفته است.
در همین رابطه امامپور مدیر عامل شرکت فناور گفت: شرکت ما دارای 4 نوع اختراع در زمینه محیط زیست بوده و محصولاتی چون محلول خوشبوکننده گیاهی را طراحی کرده و به تولید انبوه رسانده است.
وی بیان کرد: ثبت اختراع سیستم تصفیه هوا، سیستم پخش رایحه هوا و محصولات نانوکاور از دیگر تولیدات فناور این شرکت محسوب میشود.
امامپور عنوان کرد: این شرکت به محض آغاز فعالیت خود مورد حمایت مالی و کاری معاونت علمی فناوری و صندوق حمایت از پژوهشگران و نوآوران قرار گرفته است.
وی گفت: تمامی شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه گیاهان دارویی زیر نظر ستاد فرآوردههای گیاهان دارویی و طب سنتی و معاونت علمی فناوری فعالیتها خوبی انجام داده و به مسیر رشد و ترقی رسیدهاند.
گفتنی است؛ در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه نقشه راه اجراییسازی سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی با حضور سورنا ستاری، حجتی وزیر کشاورزی و مخبر دزفولی رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی رونمایی شد.
همچنین در این مراسم بیش از 500 شرکت دانش بنیان حضور داشته و از این تعداد 48 شرکت محصولاتشان تجاریسازی و فناور شده و بازارهای بینالمللی را بدست آوردهاند.
انتهای پیام/