به گزارش خبرنگار
دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امکان دیدن نوزادان در رحم برای والدین نابینا به کمک اسکن های (سونوگرافی) فراصوتی سه بعدی فراهم شد.
یک شرکت لهستانی که در زمینه تهیه اسکن های سه بعدی از جنین داخل رحم فعالیت می کند از طریق آزمایشات سه بعدی بر مبنای امواج فراصوت و ساخت نقوش برجسته از صورت و اندام بدن نوزادان این امکان را برای والدین نابینا فراهم آورده است که نوزدان خود را لمس کنند.این شرکت لهستانی در وبسایت خود با تشریح این فن آوری آورده است: ما هیچ تغییری درعکس های امواج فراصوتی ایجاد نکردیم و صورت های خیالی از نوزادان نساختیم، بلکه فقط آنچه را که بدست آمده بود مستقیما به دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات و ایجاد نقوش انتقال دادیم. ما برای شبیه سازی این مدل ها از مواد پلاستیکی غیرسمی و قابل بازیافت( تجزیه پذیر) استفاده کرده ایم. این نقوش برجسته حاصل اسکن های سه بعدی بسیار دقیق ازنوزاد در رحم مادر است و ما سعی کردیم با استفاده از ابزارهای دقیق، تناسب و ابعاد واقعی عکسهای بدست آمده از اسکن را در نقوش منعکس کنیم.
اسکن یا سونوگرافی درهفته 18 تا 30 دوران بارداری انجام می شود و سپس فایل ها با استفاده از یک سرور امن به دستگاه های اسکن سه بعدی منتقل و ظرف 4 تا 7 ساعت نقوش برجسته سه بعدی ساخته می شوند.
یکی ازکسانی که به تازگی با استفاده از این فن آوری امکان مشاهده نوزاد خود را داشته است، می گوید: ما پیشتر این شانس را داشتیم که صدای ضربان قلب نوزاد خود را بشنویم اما بدلیل نابینایی قادر به دیدن او نبودیم اما حالا با کمک این فن آوری جدید می توانیم تمام اجزای صورت مانند بینی،دهان و چشمان نوزاد مان را لمس کنیم. تمام اندام ها واقعی به نظر می رسند و این برای ما فوق العاده است. مادران باردار غیر لهستانی نیز به زودی امکان استفاده از این فن آوری را خواهند داشت.
انتهای خبر/