![سومین روز پیش فروش سکه/ پیش فروش سکه ادامه دار خواهد شد؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/30/20358502_473.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، جمشیدزهی گفت: ۶۵۰۰۰ قطعه بچه ماهی گرمابی از دو گونه آمور و کپور معمولی بین ۲۹ باب از استخرهای سطح شهرستان رهاسازی شدند.
وی ادامه داد: با توجه به سیاستهای دولت و در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص اعتلای اقتصاد مقاومتی ترویج آبزیپروی در شهرستان مرزی مهرستان در دستور کار این اداره است.
وی افزود: در سال 1395 با توجه به بارندگیهای صورت گرفته و بهبود وضعیت کشاورزی و تولید علوفه مناسب شرایط جهت پرورش ماهی کاملاً مناسب و مستعد شد که اداره شیلات شهرستان اقدام به توزیع 65000 قطعه بچه ماهی گرمابی از دو گونه آمور(کپور علفخوار) و کپور معمولی در دو مرحله بین 29 باب از استخرهای سطح شهرستان کرد.
وی گفت: در حال حاضر انواع ماهیهای گرمابی از قبیل کپورماهیان در شهرستان پرورش مییابند و درصدد هستیم تعداد استخرهای پرورش انواع ماهی در شهرستان افزایش یابد.
انتهای پیام/ع