یحیی ابطالی معاون فنی سازمان حفظ نباتات در گفتگو با خبرنگار
صنعت، تجارت و کشاورزی گروه
اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه مصرف سم درایران در مقایسه با سایر کشورها ناچیز است، اظهار داشت: سالانه 10 هزارتن تکنیکال سموم معادل 25 هزارتن سم در کشور مورد استفاده قرار می گیرد که ماده موثره آن به ازای هر هکتار معادل 650 الی 700 گرم است .
وی با بیان اینکه متوسط جهانی ماده موثره در هر هکتار یک کیلوگرم است، گفت: کشور ما یک ششم کشورهای اروپایی پربازده سم استفاده می کند و با وجود بد مصرفی در برخی موارد همچنان سالم ترین محصولات دنیا را تولید می کند.
ابطالی ادامه داد: عدم انطباق مصرف سم در محصولات تازه خوری خیار و گوجه فرنگی وجود دارد اما محصولاتی از قبیل مرکبات و سیب از سلامت کافی برخوردار است.
معاون فنی سازمان حفظ نباتات در خصوص سموم مصرفی در برنج بیان کرد: براساس آخرین ارزیابی صورت گرفته در محصول برنج تنها 2 الی 2.5 درصد مصرف سموم بیش از حد مجاز بوده و 97 درصد آن استاندارد بوده است.
انتهای پیام/