خادمی افزود: طرح سد تنگ سرخ یاسوج، آبرسانی به شهر لیکک، فاضلاب شهرهای مختلف استان، آبرسانی به شهرهای لنده، سوق، دهدشت و چرام از طریق سد کوثر و تخصیص منابع آبی از سدها و روان آبهای موجود از مهمترین طرح های پیشنهادی در حوزه آب است.
وی ادامه داد: ایجاد یک سد برای تامین آب 26 هزار هکتار زمین های کشاورزی دیم در شهرستان کهگیلویه، اجرای 24 هزار هکتار آبیاری تحت فشار و اتمام برخی طرح های پمپاژ آب کشاورزی از جمله طرح های پیشنهادی در بخش کشاورزی است.
استاندار، احداث بیمارستان 400 تختخوابی جایگزین بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، تامین اعتبار برای بیمارستان های در دست اجرای یاسوج، گچساران، بهمئی و چرام بویژه بیمارستان 283 تختخوابی یاسوج را نیز از جمله طرح های مهم و پیشنهادی در حوزه بهداشت و درمان عنوان کرد.
خادمی، آب، کشاورزی، گردشگری و نفت وگاز را از مهمترین ظرفیت های اقتصادی و دارای شرایط ایجاد سرمایه گذاری در استان دانست و گفت: شرایط و کمبود زیرساخت ها امکان انجام سرمایه گذاری بخش خصوصی در این استان را با چالش جدی مواجه ساخته است.
وی افزود: یکی از پیشنهادهای روشن استان در این راستا ، کمک گرفتن از دولت و برخی نهادها و موسسات شبه دولتی در راستای انجام سرمایه گذاری های کلان اقتصادی و تاثیر گذار است.
استاندار با اشاره به اینکه بیشترین نیازمندی های استان در حوزه طرح های عمرانی دارای ردیف های ملی و تاثیرگذار و برخی طرح های اقتصادی بزرگ است گفت: با تصویب و تامین اعتبار برای این طرح ها در سفر پیش روی هیات دولت شاهد تحولی اساسی در توسعه این استان خواهیم بود.
خادمی با بیان اینکه، طرح های پیشنهادی به نهاد ریاست جمهوری هنوز به مرحله نهایی نرسیده است، گفت: بیشترین نیازمندی ها در حوزه آب، کشاورزی، بهداشت و درمان، گردشگری و راه است.
انتهای پیام/ش