به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، در طی مراسمی و با حضور مسئولین کشوری و استانی ؛ دومین جشنواره سفره ایرانی ، فرهنگ گردشگری با انتخاب بهترینها در تبریز به کار خود پایان داد .
معاون گردشگری کشور ضمن قدر دانی از تلاشهای انجام شده در برگزاری این جشنواره گفت : غذا در همه دنیا یکی از جاذبه ها و انگيزه هاي مهم براي گردشگران به شمار مي آيد و با توجه به تنوع بالاي غذا و خوراك در بين اقوام و استانهاي كشورمان، اين امر مي توان يكي از عوامل اساسي براي جذب گردشگران باشد .
مرتضی رحمانی موحد با اشاره به اهمیت فرهنگی خوراک در صنعت گردشگری یادآور شد: انتخاب مواد اولیه، نحوه پخت، تزئین و سفره آرائي ، رنگ غذا و زمانی که برای به دست آمدن آن صرف می شود می تواند بازتاب دهنده فرهنگ یک جامعه باشد .
در این جشنواره استان آذربایجان غربی بیش از 160 نوع انواع پیش غذا ، غذا ، دسر ، دمنوش و همچنین 26 نوع غذای اصلی بومی استان را در معرض نمایش و فروش قرار داد که با استقبال گسترده بازدیدکنندگان ، رسانه ها و علاقه مندان به غذاهای بومی محلی مواجه شد.
برهمین اساس در مراسم اختتامیه این جشنواره از اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان غربی بدلیل همکاری و همراهی خوب در اجرای این جشنواره و برپایی غرفه های شکیل و زیبا قدردانی شده و از خانم ها سیما حسین زاده از ارومیه با پخت غذای ساچ قاورماسی بعنوان بهترین آشپز دربین استانهای شرکت کننده ، طیبه کشاورزی مدیر آموزشگاه غذایی کیمیا ارومیه بعنوان مدیر برتر آموزشگاه های غذایی و زهرا موسوی اصل از ماکو بعنوان برترین قناد در تهیه شیرینی و رستوران هتل آپارتمان غزال ارومیه بعنوان رستوران ممتاز و شاخص از استان آذربایجان غربی با اهداء لوح یادبود ، تندیس و جوایزارزنده قدردانی گردید .
انتهای پیام/س