دکتر یدالله رجائی با برشمردن اهمیت مطالعه کتاب گفت : کتاب و فضای مجازی هردو سبب افزایش اطلاعات مخاطبان میگردد که فضای مجازی در سطحی وسیع و عمقی محدود بوده ولی وسعت و عمق مطالعه کتاب سبب افزایش دانش و بینش انسانها به تحولات میگردد .
وی افزود : همه مردم و نخبگان و تحصیلکردگان برای توسعه امر کتاب و کتابخوانی اهتمام نمایند و در صدر این موضوع دانشگاهیان وظیفه ای مهمتر برای ترویج و توسعه این فرهنگ دارند .
دبیرهیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان اضافه کرد : کتاب یکی از شاخص های مهم فرهنگی است و اگر مدعی فرهنگ هستیم لازم است برای توسعه این امر مهم به جد تلاش کنیم و لازمه رسیدن به آن توجه و تاکید بر مطالعه کتاب است .
وی تصریح کرد : کتاب نماد عینی توسعه فرهنگی جامعه است و انسانها برای برون رفت از بسیاری از مشکلات نیاز به مطالعه کتاب و تعمق و تامل در معانی آن هستند و این موضوع برای مسلمانها در کتاب قرآن به زیبایی بیان شده است .
وی اضافه کرد : از همه نخبگان ، اساتید و دانشجویان و همه دوستداران کتاب می خواهم برای گسترش این فرهنگ که مطالبه دوران حاضراست تلاش و جدیت نمایند و هر ایرانی کتابهای مازاد و بلا استفاده را در اختیار مردم قرار دهند و این افتخار برای واحد زنجان وجود دارد که « کتاب مهربانی » مأمن امن اندیشه های ملت مهربان ایران باشد .
در ابتدای این جلسه حجت السلام والمسلمین عنایت الله شامی نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان نیز به اهمیت مطالعه کتاب اشاره کرد و گفت : طرح کتاب مهربانی در شرایطی که سمت و سوی نگاهها به سوی دنیای مجازی است بسیار کارارزشمند و ماندگاری می باشد .
وی اضافه
کرد : تدبیر و تدبر در معانی و مفاهیم کتاب که از عمق اندیشه انسانها سرچشمه می گیرد
با مطالب دنیای مجازی که سندیتی ندارند قابل مقایسه نیست و امید است بتوانیم فرهنگ
کتاب و مطالعه آن را گسترش دهیم .
انتهای پیام/ن