با وجود محدود شدن به اقیانوس اطلس اما شیوه آشپزی پرتغالی‌ها از مدیترانه تاثیر گرفته است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تقریبا در بیشتر غذاهای پرتغالی انواع سبزیجات و گیاهان و سیر استفاده می شود بااینکه در کل غذاهای این کشور پر کالری اند اما لذیذ هستند.
 
مانند هر سرزمین دیگری ،هر منطقه شیوه آشپزی خودش را دارد اما  دارچین ، وانیل ،زعفران ،روغن زیتون و جعفری زیاد در غذاها دیده می شود.
 
در ادامه با غذاهای پرتغالی بیشتر آشنا می شوید:

 

 عکس/ غذاهای لذیذ پرتغالی دل توریست ها را برده است!
"کالدو ورده" سوپ پرتغالی ها و متشکل از سیر ،روغن زیتون ،پیاز ،سیب زمینی ،کلم پیچ و سوسیس دودی است.
 

عکس/ غذاهای لذیذ پرتغالی دل توریست ها را برده است! 
ماهی "ساردین" گریل شده روی ذغال همراه با نان ذرت،سیب زمینی تنوری ، سالاد سرخ شده و سبزیجات پخته در روغن زیتون فراوان خورده می شود.
 

 عکس/ غذاهای لذیذ پرتغالی دل توریست ها را برده است!
"کالادرادا دو پیکسه" خورشت ماهی پرتغالی است که از انواع ماهی ها ، حلزون صدف دار ،گوجه فرنگی ،سیب زمینی و انواع سبزیجات تهیه می شود.
 

عکس/ غذاهای لذیذ پرتغالی دل توریست ها را برده است! 
"آکوردا" غذای پرتغالی متشکل از نان نازک سیر همراه با گشنیز خرد شده ،روغن زیتون، سرکه ،نمک و تخم مرغ آب پز و گاهی میگو هم اضافه می شود.
 

 عکس/ غذاهای لذیذ پرتغالی دل توریست ها را برده است!
"کوزیدو" یک خورشت سنتی پرتغالی-برزیلی است که از انواع گوشت ، سبزیجات و سوسیس دودی تهیه شده و گاه با برنج ،شلغم یا سیب زمینی سرو می شود.
 

 عکس/ غذاهای لذیذ پرتغالی دل توریست ها را برده است!
دسر پرتغالی "تورتا دو آزیتائو" کیک اسفنجی است که با زرده تخم مرغ شیرین شده پوشیده می شود.
 

عکس/ غذاهای لذیذ پرتغالی دل توریست ها را برده است! 
"آروز دو پاتو" برنجی است که عصاره گوشت اردک را خوب به خود جذب می کند و سپس با تکه های سوسیس دودی تزیین می شود.



منبع: توریسم آنلاین

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۶ ۳۰ تير ۱۳۹۵
غذاهاشون عجیبه ولی سادن:| غذاهای کشور خودمونو عشق بید