به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تقریبا در بیشتر غذاهای پرتغالی انواع سبزیجات و گیاهان و سیر استفاده می شود بااینکه در کل غذاهای این کشور پر کالری اند اما لذیذ هستند.
مانند هر سرزمین دیگری ،هر منطقه شیوه آشپزی خودش را دارد اما دارچین ، وانیل ،زعفران ،روغن زیتون و جعفری زیاد در غذاها دیده می شود.
در ادامه با غذاهای پرتغالی بیشتر آشنا می شوید:
"کالدو ورده" سوپ پرتغالی ها و متشکل از سیر ،روغن زیتون ،پیاز ،سیب زمینی ،کلم پیچ و سوسیس دودی است.
ماهی "ساردین" گریل شده روی ذغال همراه با نان ذرت،سیب زمینی تنوری ، سالاد سرخ شده و سبزیجات پخته در روغن زیتون فراوان خورده می شود.
"کالادرادا دو پیکسه" خورشت ماهی پرتغالی است که از انواع ماهی ها ، حلزون صدف دار ،گوجه فرنگی ،سیب زمینی و انواع سبزیجات تهیه می شود.
"آکوردا" غذای پرتغالی متشکل از نان نازک سیر همراه با گشنیز خرد شده ،روغن زیتون، سرکه ،نمک و تخم مرغ آب پز و گاهی میگو هم اضافه می شود.
"کوزیدو" یک خورشت سنتی پرتغالی-برزیلی است که از انواع گوشت ، سبزیجات و سوسیس دودی تهیه شده و گاه با برنج ،شلغم یا سیب زمینی سرو می شود.
دسر پرتغالی "تورتا دو آزیتائو" کیک اسفنجی است که با زرده تخم مرغ شیرین شده پوشیده می شود.
"آروز دو پاتو" برنجی است که عصاره گوشت اردک را خوب به خود جذب می کند و سپس با تکه های سوسیس دودی تزیین می شود. منبع: توریسم آنلاین
انتهای پیام/