به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوئد نیز مانند بسیاری از کشورها از تفاوت شیوه آشپزی به واسطه تفاوت منطقه ای برخوردار است.
اگر در آشپزی سوئدی بیشتر دقیق شویم،حول محور محصولات لبنی ،انواع گوشت و نان های ترد می چرخد.
رول دارچینی در سوئد یک شیرینی ملی به حساب می آید که علاوه بر دارچین گاه با هل ،زعفران و یا وانیل طعم دار می شود.
سوئدی ها دومین مصرف کننده لبنیات در جهانند و "Filmjolk" محصول سنتی محبوب سوئدی است.
اسپرسو شیر و جو دوسر نوشیدنی محبوب سوئدی ها در بسیاری از رستورانها است.
کوفته سوئدی معروف ترین غذای سنتی در سوئد است.
تست "اسکاگن" با برش نان سفید،میگو پوست کنده،سس مایونز،ماه کوچک سفید،شوید تازه و لیمو و کره تهیه می شود.
"راگمانک" پنکیک سیب زمینی مناسب فصل زمستان که با تخم مرغ ،سیب زمینی ،آرد گندم ،شیر ،خامه تهیه می شود.
"کراپکاکا" کوفته سیب زمینی است که با پیاز و گوشت پر می شود.
منبع: توریسم آنلاین
انتهای پیام/