کارشناس تعذیه گفت: گوشت قرمز،مرغ وماهی را باید به اندازه مصرف درهر وعده غذایی برش داده و برای طولانی مدت درفریزر نگهداری شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان سعید گوهری بااشاره به اینکه گوشت منبع اصلی تامین پروتئین بدن است،افزود: آهن موجود در گوشت قرمز،گوشت مرغ وماهی منبع اصلی ویتامین B و روی می باشد.
وی گفت:گوشت را برای کوتاه مدت باید در یخچال ودر دمای زیر ۴درجه و برای طولانی مدت در فریزر نگهداری کرد.
سعید گوهری بااشاره به اینکه سطح گوشت محیط مناسبی برای رشد میکروارگانیسم هااست، افزود: گوشت یخ زده و فریز شده را نباید در دمای محیط ویا زیر آب گرم قرار داد،بلکه باید در یخچال گذاشت تا یخ آن طی ۱یا۲ساعت باز شود.
وی عنوان کرد: گوشت تازه بایدرنگ قرمز روشن وسطحی آبدار داشته باشد.
سعیدگوهری به خصوصیات گوشت ماهی تازه وسالم اشاره کرد وگفت: ماهی سالم بدنی لزج وبراق وچشم درخشانی دارد.
وی گفت: ماهی تازه را می توان ۱تا۲روز در یخچال و۳تا۴ماه در فریزر نگهداری کرد.
انتهای پیام/ی
برچسب ها: نگهداری ، گوشت ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار