به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پدر و مادر یک پسربچه ۱۸ ماهه هندی به نام «شریجیت هینگانکار» گفتهاند او را نزد پزشکان بردهاند اما آنها گفتتهاند که اگرچه فرزندشان دومین مورد ثبتشده با این اختلال در هند است اما راهی برای درمان وی در این کشور وجود ندارد.
پزشکی که پرونده این کودک نوپا را در دست دارد گفته است او به سبب کمبود هورمون لپتین دچار این وضعیت شده و به همین دلیل مغز نمیتواند درکی از تشخیص زمان پرشدگی معده و صدور فرمان توقف خوردن داشته باشد.
او افزوده است که اکنون امکان درمان چنین مشکلی در هند نیست.
شریجیت در زمان تولد فقط ۲/۵ کیلوگرم وزن داشت اما در ششماهگی وزن او به ۴ کیلوگرم و در دهماهگی به ۱۷ کیلوگرم رسید و اکنون وزن او ۲۲ کیلوگرم است. پدر و مادرش که از افزایش غیر معمول وزن کودکشان شوکه شده و برای درمان، او را به بیمارستان برده بودند گفتهاند که کودکشان اغلب از تنگی نفس رنج میبرد و نه میتواند براحتی بنشیند و نه میتواند براحتی بایستاد.
مادرش گفته است: «اگر غذا به او ندهم شروع به گریه و داد و فریاد میکند. ما مجبوریم فعلا به او داروهایی بدهیم که از انگلستان وارد میشود».
«آبیشیک کولکارنی» پزشک متخصص غدد و اطفال، بر اساس محتویات پرونده پزشکی این کودک نوپا گفت: «امکان درمان بیماریها و اختلالات مبتنی بر جهش ژنتیک در لیتین یا کمبود آن در هند وجود ندارد. باید روزی دو بار عکسبرداریهایی برای کنترل مشکل هورمونی این پسربچه انجام شود که فقط در یکی از بیمارستانهای انگلستان امکانپذیر است.
اگر این اختلال درمان نشود نیز احتمال ابتلا به بیماریهای گوناگون دیگر هست؛ چنان که اکنون او مجبور به خوردن قرص برای کنترل فشار خون شده است».
اولین مورد از این اختلال در یک دختربچه به نام «ریشا آمارا» دیده شد که والدینش او را در نهماهگی به بیمارستان برده بودند و وزن وی در آن زمان ۱۸ کیلوگرم بود اما با درمانی که از سوی پزشکان بیمارستان کمبریج روی این دختربچه صورت گرفت وزن وی رو به کاهش گذاشت.
منبع:سلامت آنلاین
انتهای پیام/