محققین گفتند: خوردن غذای زیاد و به خصوص در بین افطار و سحری موجب چاقی می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، محققین گفتند: عواملی نظیر عدم فعالیت و بی حالی بعد از افطار، مصرف بخش بزرگی از غذا که بین افطار و سحری رخ می دهد از جمله عوامل چاقی محسوب می شوند.
محققین در ادامه افزودند: استفاده از غذاهای سرخ شده، پرچرب و پر کالری با مقدار زیاد و همچنین استفاده از انواع نوشابه های گازدار به همراه استفاده مداوم از مواد قندی و شیرینی جات می تواند باعث اضافه وزن در افراد شود.
محققین در پایان گفتند: بهتر است که در ماه رمضان از میزان مصرف زیاد قند و نمک به همراه غذاهای پرچرب به شدت خودداری کرد تا افراد دچار چاقی و اضافه وزن نشوند.
 
انتهای پیام/ ب  

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.