به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، دکتر ضیغمی گفت: شکر می تواند سیستم ایمنی بدن را از کار بی اندازد و پس از هر بار مصرف محصولات شکردار، گلبول های سفید بدن به خصوص نوتروفیل ها غیر فعال می شوند و 2 الی 5 ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به وسیله ی هر نوع ویروس و باکتری را خواهد داشت.
وی افزود: به دنبال مصرف هر خوراکی شیرینسیستم ایمنی بدن تا 75% کارایی خود را از دست می دهد و این بهترین زمان برای میکروب ها و ویروس های فرصت طلب است.
دکتر ضیغمی در پایان گفت: بهتر است که افراد از مصرف زیاد شکر خودداری کنند تا مستعد ابتلا به بیماری نشوند. علاوه بر آن که شکر زیاد هم می تواند از عوامل ابتلا به دیابت باشد بلکه می تواند عمر سلول های بدن را کاهش دهد.
انتهای پیام/ ب