به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، دکتر ضیغمی گفت: مواد ضروری برای بدن همچون آنتی اکسیدان ها، ویتامین های گروه B، امگا 3، لسیتین و استیل کولین در بسیاری از مواد غذایی و میوه جات وجود دارند که از عوامل تقویت هوش و حافظه هستند.
وی افزود: زرده تخم مرغ، ذرت، شیر بادام زمینی، جو دوسر سرشار از لسیتین و کلم، کاهو و کره بادام زمینی دارای استیل کولین فراوانی هستند. به علاوه جگر و ماهی هایی نظیر قزل آلا شامل گروهی از ویتامین های گروه B می باشند.
دکتر ضیغمی در پایان گفت: میوه هایی نظیر گوجه فرنگی، سیب، انگو، انار، انجیر، توت و اسفناج علاوه بر داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی و دیگر مواد ضروری برای بدن می توانند در تقویت حافظه اثرگذار باشند.
انتهای پیام/ ب