غذاهای محلی مازندرانی به منوی رستوران های استان اضافه می شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: از این پس غذاهای محلی مازندرانی در منوی مراکز پذیرایی و رستوران های استان قرار می گیرند.

دلاور بزرگ نیا افزود: جای غذاهای محلی و سنتی در منوی غذای رستوران ها و مراکز پذیرایی استان خالی است و برای این موضوع برنامه ریزی در حال انجام است.

وی گفت: در نشست های مختلف با مدیران مراکز پذیرایی و رستوران های استان ، علاوه بر توجیه آنان برای ارائه غذاهای محلی ، در خصوص در آمدزایی از محل فروش این نوع غذاها هم آگاهی های لازم داده شد.

وی بی توجهی به غذاهای محلی برای معرفی آداب و رسوم مازندران را ضعف فرهنگی توصیف کرد و افزود: مازندران دارای سنت غذایی بسیار غنی است و سفره های سنتی مازندران دارای انواع دسر ، پیش غذا ، غذا و نوشیدنی هایی است که علاوه بر خوشمزگی ، خواص خوبی هم دارند .

انتهای پیام/

برچسب ها: عطر ، محلی ، رستوران ، استان ، پذیرایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.