به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: از این پس غذاهای محلی مازندرانی در منوی مراکز پذیرایی و رستوران های استان قرار می گیرند.
دلاور بزرگ نیا افزود: جای غذاهای محلی و سنتی در منوی غذای رستوران ها و مراکز پذیرایی استان خالی است و برای این موضوع برنامه ریزی در حال انجام است.
وی گفت: در نشست های مختلف با مدیران مراکز پذیرایی و رستوران های استان ، علاوه بر توجیه آنان برای ارائه غذاهای محلی ، در خصوص در آمدزایی از محل فروش این نوع غذاها هم آگاهی های لازم داده شد.
وی بی توجهی به غذاهای محلی برای معرفی آداب و رسوم مازندران را ضعف فرهنگی توصیف کرد و افزود: مازندران دارای سنت غذایی بسیار غنی است و سفره های سنتی مازندران دارای انواع دسر ، پیش غذا ، غذا و نوشیدنی هایی است که علاوه بر خوشمزگی ، خواص خوبی هم دارند .
انتهای پیام/