672 پرونده قصور پزشکی به كميسيون پزشكی قانونی مازندران ارجاع شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازساری، مدیر کل پزشکی قانونی مازندران گفت: 672پرونده به واحد كميسيون پزشكی قانونی استان پارسال ارجاع شد، که اين رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل یک درصد افزايش داشته است.

دکتر عباسی افزود: محکومیت های قصور پزشکی در استان ۳۰ درصد افزایش داشت

وی گفت: متخصصان زنان و زایمان، پزشکان عمومی و جراحی عمومی به ترتیب گروه هایی هستند که بیشترین پرونده های ناشی از خطاهای پزشکی را در استان به خود اختصاص دادند.

مدیر کل پزشکی قانونی مازندران افزود: حدود 46 درصد از پرونده های مربوط به شکایات پزشکی در کمسیون پزشک قانونی منجر به نظریه محکومیت کادر پزشکی و 54 درصد دیگر تبرئه می شوند.

دکتر عباسی گفت: در واقع تعدادی ازپرونده ها مربوط به شکایات پزشکی در این کمسیون به دلایلی نظیرعدم اثبات از طرف شاکی و نداشتن دلیل و مدرک کافی پس از رسیدگی تبرئه می شوند اما نیمی دیگر از این پرونده های کادر پزشکی بخصوص پزشک به دلایلی از جمله بی دقتی، عدم تجربه، تکنیک غلط، نداشتن دانش وعلم کافی منجر به محکومیت می شود.

وی به مهم ترین عوامل دخیل در بروز خطاهای پزشکی در کشور اشاره کرد و افزود: در پزشکی مفهومی به عنوان عوارض پزشکی نظیر حساسیت دارویی و یا عفونت بعد از عمل بیمار وجود دارد که در آن نمی شود پزشک را خطا کار تلقی کرد، که این عوارض جز ذات پزشکی است و کار پزشکان در همه جای دنیا با عوارض همراه است.

به گفته وی؛ بسیاری از پرونده های مربوط به شکایات پزشکی در کشور ناشی از عوارض پزشکی است،عوارضی که بروز آن ناخواسته بوده و پزشک در ایجاد آن نقشی ندارد و قصوری مرتکب نشده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.