به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران از
زنجان، دکتر ضیغمی گفت: برخلاف باور گذشته که قارچ مالاسیزیا را عامل شوره سر می دانستند، اما باکتری های استافیلوکوک و پروپیونی باکتریوم جمعیت غالب پوست سر را تشکیل می دهند که در اصل در جنگ با یکدیگر هستند و هر کدام از حضور دیگری جلوگیری می کند.
وی افزود: چربی طبیعی پوست می تواند به عنوان منبع غذایی برای پروپیونی باکتریوم عمل کند و وجود رطوبت بیشتر در کف سر ممکن است فضای مناسبی برای رشد باکتری ها به وجود آورد.
دکتر ضیغمی در پایان گفت: شوره سر شایع ترین عارضه در پوست سر است که می توان با تنظیم تعادل باکتری های موجود در کف سر از طریق ارتقاء وضعیت باکتری پروپیونی و از بین بردن استافیلوکوک شوره سر را کاهش داد.
انتهای پیام/ ب