![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
محمد چنداول در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد گفت: ابراهیم دبیر چمن آبادی و لیلا جعفری زوج واقف در اقدامی خداپسندانه، ششدانگ منزل مسکونی خود را با نیت هزینه های مکتب حضرت زهرا(س) دهستان چمن آباد وقف کردند.
وی گفت: این منزل مسکونی 285 متر مربع و850 میلیون ریال ارزش ریالی دارد.
رئیس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان خواف افزود: مکتب حضرت زهرا(س) در دهستان چمن آباد و در 45 کیلومتری شهرستان خواف واقع شده و در سال 1378 تاسیس گردیده و هرساله 40 نفر از بانوان طلبه را جهت آموزش تعالیم دینی و حوزوی را به خود جذب می کند.
چند اول با توجه به راه اندازی دفتر مشاوره وقف در اداره گفت: امیدواریم نیت های واقفین رو به سمت نیاز های روز جامعه سوق یابد.
انتهای پیام//