رئیس اتحادیه گوشت قرمز مشهد گفت: در ماه مبارک رمضان افزایش قیمتی در گوشت قرمز نخواهیم داشت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد احمد احدی افزود: با تولید روزانه 500 تن گوشت قرمز در مشهد این میزان به طور کامل پاسخگوی نیاز مردم است.
وی
با اشاره به افزایش تقاضا در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: همچنین عرضه به اندازه‌ای در شهر مشهد زیاد است که مشکلی برای مردم به وجود نیامده و می‌توانند مایحتاج خود را تأمین کنند.
رئیس اتحادیه گوشت قرمز مشهد با تاکید بر افزایش نیافتن گوشت قرمزافزود: هم‌اکنون قیمت لاشه گوشت بره نرینه درجه یک بدون چربی در مشهد بین 26 هزار تومان تا 26 هزار و 500 تومان قیمت داشته و بهای گوشت شقه بره نرینه نیز در همین حدود است
.
احدی تصریح کرد: همچنین گوشت بره نرینه آبگوشتی درجه یک 16 هزار تومان و گوشت گوساله درجه یک بدون چربی و استخوان با قیمت 32 هزار تومان در بازار مشهد مقدس توزیع می‌شود
.
وی بیان کرد: علاوه بر این‌ها گوشت گاوی درجه یک 28 هزار تومان و گوشت دست و ران بره نرینه بین 30 هزار و 31 هزار تومان قیمت دارد
.
رئیس اتحادیه گوشت قرمز مشهدمقدس تأکید کرد: افرادی ممکن است قصد سوءاستفاده از نام ماه مبارک رمضان را داشته و قیمت‌ها را بالا ببرند که در صورت بروز تخلف و یا گزارش توسط شهروندان به پرونده آنها رسیدگی می‌شود
.
انتهای پیام
//

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.