به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم ؛ میزان تولید گوشت قرمز حدود 46هزار تن در سال است که با سرانه مصرف 12 کیلوگرم نزدیک به 32 هزار تن مازاد تولید داریم که به شکل دام زنده صادر شده و به سایر استانها ارسال میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم بیان کرد: میزان جوجهریزی گوشتی در اردیبهشت 95 به تعداد یکمیلیون و 111 هزار و 200 قطعه است.
وی افزود: 169 واحد مرغ تخمگذار به ظرفیت 8 میلیون و 174 هزار و 630 قطعه فعال هستند که میزان تولید تخممرغ در سال 94 به میزان 68 هزار و 37 تن رسید.
انتهای پیام/ج