به گزارش
حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری؛ نمایشگاه تازهترین آثار مكتوب كتابخانه انقلاب اسلامی حوزه هنری كه دوره تاریخی قاجاریه به بعد را شامل میشود، با حضور محسن مومنیشریف رئیس حوزه هنری، محمد حمزهزاده قائم مقام حوزه هنری، فاضل نظری معاون هنری حوزه هنری و هدایت الله بهبودی، محسن غنییاری سرپرست دفتر ادبیات انقلاب اسلامی و جمعی دیگر از پژوهشگران و علاقهمندان یكشنبه 9 خردادماه در لابی طبقه همكف ساختمان اداری حوزه هنری برپا شد.
در این نمایشگاه تازهترین آثار گردآوری شده از سوی كتابخانه انقلاب اسلامی در بخشهای موضوعی كلیات جغرافیا، تاریخ و تحلیل هنر و شرح احوال هنرمندان، زندگینامه و شرح حال امام خمینی (ره)، زندگی نامه و شرح حال رهبر معظم انقلاب اسلامی آیت الله العظمی خامنهای، تاریخ تحلیلی ادبیات معاصر، تاریخ و فهرست مطبوعات، شرح احوال رجال، تاریخ ایران در دوره جمهوری اسلامی، كلیات انقلاب اسلامی، كلیات تاریخ قاجاریه، تاریخ ایران در دوره پهلوی اول، تاریخ ایران در دوره ملی شدن صنعت نفت، تاریخ احزاب و تشكلها، كلیات تاریخ ایران، تاریخ آموزش عالی ایران و كتابشناسی در معرض دید علاقهمندان قرار گرفته بود.
گوهریان، مدیر كتابخانه تخصصی انقلاب اسلامی و تاریخ معاصر ایران، نیز در سخنانی با بیان اینكه این كتابخانه مطابق سنت هر ساله خود در نمایشگاه بین المللی كتاب تهران حضوری فعال داشته است، اظهار كرد: به این دلیل كه اغلب ناشران شهرستانی در نمایشگاه كتاب آثار خود را عرضه میكنند و در این مكان میتوان به تازهترین آثار دسترسی داشت، در روزهای برگزاری نماشگاه، در محل حاضر میشویم و آثار مدنظرمان را تهیه میكنیم.
وی افزود: در این دوره از نمایشگاه نیز تازهترین منابع مكتوبی را كه به كتابخانه ما مربوط می شد تهیه كردیم و در تهیه این منابع، شاخصههایی همچون دوره قاجاریه، پهلوی اول و دوم، احزاب فعال و روحانیون مبارز و ... را مدنظر قرار دادیم.
گوهریان همچنین گفت: بیش از 1500 غرفه را در نمایشگاه بین المللی كتاب تهران رصد كردیم و در نهایت حدود 500 جلد كتاب تهیه كردیم تا پژوهشگران بتوانند از این آثار برای تحقیقات و نگارش آثارشان استفاده كنند. با پایان نمایشگاه نیز علاقه مندان و اعضای كتابخانه انقلاب میتوانند از این آثار بهره ببرند.
انتهای پیام/