زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ضمن تا کید بر سیر صعودی بیماری های ناشی از چاقی و افزایش مصرف چربی در سبد غذایی روزانه افزود : طبق استاندارد های جهانی میزان مصرف روزانه چربی حداکثر 35 گرم در روز است در حالیکه این مقدار در تغذیه روزانه بیشتر مردم کشور بالغ بر 46 گرم یعنی 11 گرم بیش از نیاز طبیعی بدن است .
وی تصریح کرد : ازمیان مرگ سالیانه 380 هزار نفر در کشور 92 هزار مورد به علت سکته قلبی ، 31 هزار مرگ در اثر حوادث و سوانح و 30 هزار مورد نیز به علت سرطان روی می دهد درحالیکه هم اکنون چاقی و افزایش چربی عامل مستقیم در بروز 6 نوع بیماری و همچنین سه سرطان شایع در افراد است .
مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت به منظور حرکت کشور در مسیر تغذیه سالم و تولیدات محصولات سالم تر از برنامه ویژه ستادملی قند و چربی خبرداد و گفت : بر این اساس تولید محصولات لبنی زیر یک و نیم درصد در راس برنامه های استراتژیک وزارت بهداشت قرار گرفت که اجرای آن هماهنگی و همیاری بیش از پیش تولید کنندگان صنایع غذایی را نیز با این وزارت خانه میطلبد .
وی اظهار داشت : ستاد ملی کاهش قند و چربی سال گذشته با مشارکت سازمان ملی استاندارد، صنایع غذایی و وزارت بهداشت در این وزاتخانه تاسیس شد که امسال دو برنامه کلیدی کاهش قند لبنیات و چربی در راس سیاست های اجرایی آن قرار گرفته ، البته به گونه ای که امکان دسترسی آهاد مردم به محصولات سالم در سراسر کشور فراهم شود.
انتهای پیام/