به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، علیرضا امانی معاونت سمای دانشکده سما دراین جشنواره گفت: دانشجویان رشته های مختلف 20 نوع غذا شامل انواع کیک وشیرینی ،غذاهای محلی باقلی پلو، نون کوهی،حلواخشک،ساقه عروس، شیرینی پنجره ای میرزاقاسمی،آش دوغ، آش ترش و کشک بادمجان را عرضه کردند.
امانی یکی اهداف این جشنواره را آشناشدن دانشجویان با انواع غذاهای محلی، ایجاد محیطی شاد درکنارتحصیل، همفکری و همدلی دانشجویان، اساتید وکارکنان دانشکده بیان کرد.
درپايان این جشنواره به سه نفراز دانشجویان و کارکنان دانشکده سما که خوشمزه و سالم ترین غذا را پخته بودند جوایزی اهدا شد.
انتهای پیام/