برای خنک کردن بدن در روزهای گرم هندوانه را با شکر بخورید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت ساری گفت: هندوانه به دلیل داشتن آب فراوان ، خنک ، مسکن التهاب و فشار خون و برطرف کننده عطش زیاد است، هندوانه در خون سازی بدن و رقیق کردن آن موثر است و بهترین درمان برای بیماری حصبه بشمار می آید.

آشتیانی افزود: هندوانه برای اشخاص سرد مزاج و کسانی که دارای معده سرد هستند، مناسب نیست و این اشخاص اگر تمایل به خوردن هندوانه دارند باید آن را با شکرو عسل مصرف کنند.

وی گفت: خوردن هندوانه با میوه های دیگر باعث تولید نفخ شکم می ‌شو د و در اشخاص سرد مزاج نیز سبب درد مفاصل می شود.

این کارشناس تغذیه افزود: خوردن هندوانه ناشتا مخصوصا در هواى گرم موقعى که عطش غلبه کرده است چندان مفید نیست و بهتر است هندوانه را بعد از خوردن غذا مصرف کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها: ساری ، راهکار ، خنک کردن ، گرم ، شکر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار