به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،اگر امروز اسحاق نیوتون معروف زنده بود، به جای آنکه قانون جاذبه را از طریق سیبی که از شاخه درخت جدا شده و به سر وی برخورد کرده بود، کشف کند، آن را با نگاه و رصد کردن قیمت سهام اپل در بازار و در رقابت شدید میان شرکتهای تکنولوژیک، آن هم در دوره شخصی مانند تیم کوک، کشف و معرفی میکرد!
شرکت اپل با سقوط ۲.۴ درصدی در سهام خود که در واقع پانزدهمین سقوط سهام این شرکت در نوزده فصل است، این قانون باستانی را به روشنی اثبات کرده که آنچه بالا میرود، در نهایت به پایین سقوط خواهد کرد. هم اکنون اپل با این سقوط در سهام خود، از فهرست سه شرکت بزرگ تکنولوژیک با ارزش خارج شده و با کاهش ارزش سهامش از ۱۳۳ دلار در فوریه ۲۰۱۵ به ۹۰.۳۴ دلار، بیش از یک سوم ارزش خود را از دست داده است.
حتی وضعیت برای اپل از این هم بدتر است و این شرکت در خطر از دست دادن جایگاه خود به عنوان با ارزشترین شرکت آمریکایی و تقدیم آن به رقیب اصلی خود یعنی هلدینگ آلفابت است.
یکی از مهمترین دلایل سقوط ارزش سهام اپل، گزارش های مالی ماه مارس این شرکت است که نشان میداد، فروش گوشی هوشمند آیفون این شرکت به شدت سقوط کرده و منجر به ثبت اولین کاهش درآمد از سال ۲۰۰۳ برای اپل شده است.
از آنجایی که بیش از دو سوم درآمدهای شرکت اپل، مدیون آیفون و فروش این هوشمند است، کاهش فروش اخیر منجر به آن شده که بسیاری از سرمایه گذاران شرکت اپل به این نکته بپردازند که اپل برای ماندن در صدر، نیازمند تولید محصولات خلاقانه، جدید و محبوب است.
باز هم از همه اینها بدتر برای اپل تصور تقدیری است که بر سر نوکیا آمد. نوکیا که خود زمانی سلطان بلامنازع بازار گوشی موبایل بود، در پی سقوط ارزش سهام و از دست دادن بازار خود در برابر رقبای هوشمند، در نهایت مجبور به فروش بخش موبایل خود به مایکروسافت در سال ۲۰۱۳ شد تا ثابت کند در دنیای تکنولوژی هیچ چیز ناممکن نیست. حال بسیاری نگران آن هستند که یکی از رقبای اپل، سرنوشت شوم نوکیا را برای این شرکت رقم بزند.
منبع: تابناک
انتهای پیام/