حسین زارعصفت با بیان اینکه هدایت جامعه به دست نخبگان صورت می گیرد اضافه کرد: وظیفه دستگاه میراث فرهنگی بسترسازی مناسب برای افزایش تعاملات دوجانبه میان فرهیختگان و مردم است.
وی با بیان اینکه فردوسی و اثر جاودان شاهنامه از مهمترین مفاخر و آثار بینظیر خراسان محسوب میشود، گفت: شاهنامه پیامآور اخلاق، معنویت، بندگی خدا، عدالت و فرهنگ و ادب است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسانرضوی بر اهمیت شعر و توسعه موضوعات ادبی بر لزوم تشکیل انجمن شعر و ادب در حوزه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی تأکید کرد و افزود: یکی از جنبههای مهم خراسان، گردشگری در حوزههای مختلف دینی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی است و زمانی میتوان حوزه گردشگری این استان را تقویت کرد که از ظرفیت نخبگان و فرهیختگان آن در بخش شعر و ادب کمک گرفته شود.
زارعصفت گفت : خراسان یکسوم صنایعدستی کشور را تولید میکند و در این حوزه نیز ظرفیت بالایی دارد اما ارتقای آن با کمک فرهیختگان و فعالان عرصه فرهنگی صورت میگیرد.
وی حفظ میراث فرهنگی ملموس و ناملموس خراسان را منوط به توسعه آن دانست و یادآور شد: وجود فردوسی در خراسان سبب توسعه همهجانبه شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسانرضوی خاطر نشان کرد: خراسان یکی از جلوه های گردشگری فرهنگی و تاریخی در کشور است که گردشگری حلال در آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
یادآور می شود در این مراسم هم چنین تعدادی از ادبا و شاعران به شعر خوانی پرداختند و کتاب مکتب هرات و شعر فارسی نوشته دکتر حسن نصیری جامی رونمایی شد.
انتهای پیام//