در راستای اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی و نیز ارتقای بهداشت فرآورده های خام دامی، تولید مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک در استان افزایش می یابد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان خراسان زضوی، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی گفت: درحال حاضر با وجود 41 واحد مرغداری گوشتی در استان خراسان رضوی و 8 واحد مرغ گوشتی در خراسان جنوبی که عمده تولید آن ها وارد استان ما می شود، ظرفیت تولید روزانه بیش از 50 تن مرغ گوشتی بدون مصرف آنتی بیوتیک در استان وجود دارد.

جعفر عطارباشی افزود: میزان جذب این مقدار در بازار رو به افزایش است و بر همین اساس گسترش واحدهای واجد شرایط تولید مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک در دستور کار است.

وی گفت: خصوصیت های مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک ، راه را برای صادرات آن نیز هموار تر کرده است.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی افزود: کیفیت بهتر، قابلیت رهگیری، عدم مصرف آنتی بیوتیک ها و داروهای ضد کوکسیدیوز، میانگین وزن لاشه مناسب تر برای صادرات و... از جمله این خصوصیت ها می باشند.

عطارباشی خاطرنشان کرد: در سال جدید، بسته بندی های نو با عمر ماندگاری بیشتر با استفاده ازبرترین تکنیک های بسته بندی نظیر بسته بندی در خلاء و یا بسته بندی به روش ترموفورمینگ در خصوص مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک در حال شکل گیری است.

وی گفت: زمان ماندگاری محصولات تازه را افزایش خواهد داشت و کیفیت بهتری از مرغ را عرضه خواهد کرد. وی بیان کرد: امید آن می رود با بستر سازی های مناسب و حمایت مصرف کنندگان، سال جدید شاهد گسترش بازارهای صادراتی، خارج وداخل استانی برای این محصولات باشیم و فراورده های گوشتی حاصل از این محصولات نیز، امسال با تنوع بیشتری تولید شود.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی یادآور شد: افزایش تعداد برند های مرغ و تخم مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک برای جذب این محصولات به بازار مصرف، خود گویای بازار رو به رشد این محصولات می باشد.

انتهای پیام//

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.