مقاومت های آنتی بیوتیکی در قرن بیست و یکم خطری بزرگ برای سلامت انسان دانست.

مقاومت های آنتی بیوتیکی، خطری بزرگ برای سلامت انسان در قرن بیست و یکمبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،  رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با بیان این مطلب گفت: مقاومت آنتی بیوتیکی ریشه در مصرف و تجویز بی رویه آنتی بیوتیک ها به طور مستقیم توسط پزشکان به بیماران و همچنین مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها در جمعیت دام و طیور و آبزیان می باشد و این مقاومت می تواند از جمعیت دامی به جمعیت انسانی نیز انتقال یابد.

جعفر عطار باشی مقدم مقاومت آنتی بیوتیکی را خطری جدی برای بشریت دانست و افزود: براساس گزارش‌های سازمان بهداشت جهانی مصرف آنتی بیوتیک های انسانی در ایران 16 برابر استاندارد جهانی است که نشان از تجویز و مصرف بی رویه آن ها توسط پزشکان به بیماران دارد.

او تصریح کرد: به منظور همراهی با مبارزه جهانی علیه ایجاد مقاومت های آنتی بیوتیکی به عنوان یک خطر بزرگ سلامت در قرن بیست و یکم، سازمان دامپزشکی کشور اقدام به اجرای طرح تولید گوشت مرغ و تخم مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک در طول دوره پرورش ،در سطح کشور کرده است.

عطارباشی با اشاره به اینکه خراسان رضوی به عنوان پیشتاز در تولید مرغ گوشتی بدون مصرف آنتی بیوتیک، نیاز رو به رشد بازار مصرف را برطرف کرده است خاطر نشان کرد : درسال 1392 تولید تخم مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک به میزان 3 تن در روز در اولین واحد تولیدی آغاز شده و تاکنون تعداد این واحدها افزایش یافته است.

او اظهار داشت: امکان تولید روزانه 40 تن از این محصول در استان وجود دارد که هم در زمینه تولید مرغ گوشتی بدون مصرف آنتی بیوتیک و هم تخم مرغ آن، متقاضیان و به تبع آن روند تولید رو به افزایش است.

انتهای پیام//ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.