به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ بهلول تكلوی افزود: سالانه در استان اردبیل با 3 میلیون و 880 هزار واحد دامی 28 هزار و 800 تن گوشت قرمز تولید می شود.
وی گفت: این استان در رتبه هشتم كشوری در تولید گوشت قرمز قرار دارد.
تکلوی گفت: این استان همچنین با تولید سالانه 240 هزار تن شیر خام رتبه 14 كشوری را داشته و یكی از مهم ترین استان های كشور در تولید پروتئین های حیوانی است.
وی اظهار كرد: از مجموع تولید گوشت قرمز و شیر استان به ترتیب حدود 13 هزار و 500 تن و 130 هزار تن به مصرف داخل استان رسیده و مازاد آن به صورت های دام زنده و شیر خام از استان خارج می شود .
انتهای پیام/ح