به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛ از میان آثار ارسال شده به این جشنواره یک هزار و ۷۰۷ مورد به مرحله ارزیابی رسیده و حدود ۱۳۳ اثر نیز پذیرفته شده است که بعد از پنج بار داوری ۳۳ مورد به عنوان رتبه برتر انتخاب شده است.
معاون پژوهش جامعه الزهرا(س) بیان کرد: در این جشنواره ۱۴ اثر برتر و ۱۹ اثر شایسته تقدیر شناسایی شدند که از آنها تقدیر میشود که بیشترین آثار در بخش فلسفه، موضوعات تفسیری، فقه و اصول و تاریخ اسلام به نگارش در آمده است.
وی افزود: ۳۰۰ مرکز پژوهشی و علمی در این جشنواره ارتباط برقرار کردهاند.
غروی بیان کرد: ۶۰ درصد شرکت کنندگان حوزوی، ۱۲ درصد دانشگاهی و ۲۸ درصد هم اساتید بودهاند و زبان آثار ارسالی نیز اردو، عربی، انگلیسی، اسپانیایی و فارسی است.
وی عنوان کرد: ۸۹۶ نفر از شرکت کنندگان در این جشنواره از کشور ایران و مابقی از کشورهای افغانستان، پاکستان، هند، اندونزی، آمریکا، ایتالیا، آلمان، سوئد، جمهوری چک و اسلواکی هستند.
معاون پژوهشی جامعه الزهرا(س) اظهارکرد: چهار درصد از آثار ارسال شده به صورت کتاب، ۴۲ درصد پایان نامه و ۵۴ درصد مقاله به دبیرخانه این جشنواره در حوزههای مختلف اخلاق اسلامی، تاریخ اسلام، فلسفه و کلام، مطالعات زنان و علوم و قرآن بوده است.
در پایان خاطر نشان کرد: پژوهش در جامعه الزهرا(س) با هدف توسعه و تعمیق پژوهشهای دینی و پرورش استعدادها در رشتههای تخصصی معارف اسلامی از سال ۱۳۸۰ بنیانگذاری شد و از سال ۱۳۸۴ با استقلال از معاونت آموزشی در سه عرصه آموزش پژوهشگر، اجرای طرحهای پژوهشی و تدوین متون فعالیت میکند.
انتهای پیام/ج