معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: جایگاه سوخت گیری از زیرساخت های مهم فرودگاه سهند بوده و احداث آن برای برقراری پروازهای زیارتی از مراغه به مشهد مقدس ضروری است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛پورمهدی در جلسه بررسی مسایل و مشکلات احداث جایگاه سوخت در فرودگاه سهند در محل فرمانداری مراغه، افزود: فرودگاه سهند از موقعیت ویژه ای در استان برخوردار بوده و می تواند به ساکنان شهرهای واقع در جنوب استان های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی خدمات ارایه کند.

وی اظهار کرد: با توجه به تراکم جمعیت در این منطقه و بعد مسافت تا فرودگاه تبریز، با ایجاد جایگاه سوخت در فرودگاه سهند، ساکنان شهرهای مراغه، بناب، عجب شیر، نقده و میاندوآب و دیگر شهرهای نزدیک به مراغه می توانند برای مسافرت های هوایی و زیارتی به مشهد مقدس از این فرودگاه استفاده کنند.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با بیان این که چهار میلیارد و 500 میلیون ریال از محل اعتبارات استانی برای احداث جایگاه سوخت در فرودگاه سهند اعتبار تخصیص یافته است، یادآور شد: ساخت این جایگاه به حدود 20 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که در صورت جذب اعتبار اولیه بقیه اعتبارات مورد نیاز نیز تامین می شود.
پورمهدی، هدف از تشکیل این جلسه را ایجاد هماهنگی بین دستگاه های ذی‌ربط برای احداث جایگاه سوخت فرودگاه سهند بر اساس ضوابط شرکت ملی پخش، هواشناسی و شرکت فرودگاه ها اعلام کرد و ادامه داد: براساس صورتجلسه امروز، شهرداری مراغه می تواند عملیات اجرایی احداث جایگاه سوخت در این فرودگاه را آغاز کند.

وی گفت: فرودگاه سهند ظرفیت و قابلیت مهمی برای منطقه و استان بوده و سرمایه گذاران می توانند از آن برای مسافرت های هوایی بهره ببرند.

ظفر محمدی، فرماندار مراغه نیز در این جلسه، خواستار افزایش اعتبارات طرح‌های عمرانی این شهرستان شد و افزود: تمرکز دستگاه‌های اجرایی این شهرستان در سال‌جاری تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام است.

ابراهیمی، شهردار مراغه نیز در این جلسه گفت: برای احداث جایگاه سوخت در فرودگاه سهند حدود شش هزار و 700 متر مربع زمین با حدود دو میلیارد ریال هزینه تملک شده و شهرداری مراغه آماده آغاز عملیات اجرایی و آماده سازی زمین برای احداث جایگاه سوخت در فرودگاه سهند است.

در این جلسه مقرر شد جایگاه سوخت فرودگاه سهند با رعایت حریم 80 متر از مرکز هواشناسی احداث، راه دسترسی به جایگاه از ضلع غربی تاسیسات اصلی ایجاد و طرح به صورت EPC  (طراحی و مهندسی کامل پروژه، تامین، نصب و راه اندازی) از سوی پیمانکار مورد تایید شرکت ملی پخش طراحی و اجرا شود.
 
انتهای پیام/ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.