به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اینترنت از 45سال گذشته سه دوره را پشت سر گذاشته است؛ از زمان پیدایش اینترنت تا سال 2000 که عصر دسترسی به سرویسهای اینترنت بود، از سال 2000 تا 2010 که با اصل وب2 در شبکه های اجتماعی معروف شد که در این سال ها مدل ارتباطی تا حدی تغییر کرد و تولید کننده محتوا در اینترنت همان کاربران اینترنتی هستند که از طریق کانالهای تعاملی با همدیگر ارتباط برقرار می کنند از سال 2010 به این طرف ما شاهد شکل گیری اصل محتوا هستیم که هنوز هم ادامه دارد.
اما پرسش اینجاست سهم محتوای تولید شده توسط کاربران ایرانی بر روی شبکه جهانی اینترنت چقدر است؟ دکتر ابوالحسن فیروزآبادی رئیس مرکز ملی فضای مجازی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار فضای مجازی باشگاه خبرنگاران گفت: آمار دقیقی از این موضوع در دست نیست اما به طور تقریبی حدود 50 درصد از محتوای مصرفی کربران ایرانی داخلی باشد. این آمار با توسعه شبکه های اجتماعی و پیام رسان های بر خط موبایلی به واقعیت نزدیکتر است چرا که تعاملی شدن ارتباطات در کشور باعث شده است تا افراد فقط مصرف کننده نباشند و در این زمینه رشد خوبی داشته باشیم.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی در ادامه بیان کرد: ایران در میزان ثبت دامنه "ir" در سال گذشته رتبه اول در جهان را داشته است و این نشان میدهد که ما در تولید، مصرف محتوا و میزان مشارکت در گروه های وسیعی از جامعه در فضای مجازی و اینترنت موفق بوده ایم.
وی آمار 8 درصد از تولید محتوای داخلی را نادرست دانست و تصریح کرد: با توجه به اینکه مردم ایران فارسی زبان هستند در نتیجه بیشتر از سایت های فارسی استفاده میکنند و من با این آمار موافق نیستم.
فیروز آبادی در مورد گمانه زنی نمادین بودن انحلال شوراهای موازی خاطر نشان کرد: با توجه به حکم صریح مقام معظم رهبری عملا این سه شورا منحل شده بودند.
وی ادامه داد: شوراهای عالی "اطلاع رسانی"، "افتا" سالهاست که تشکیل جلسه نداده اند. همین طور شورای عالی انفورماتیک هم تقریبا از اوایل انقلاب منحل شده و فقط دبیر خانه های این شوراها فعال بوده است. با مصوبه اخیر این انحلال تصویب شد و عملا ردیف بودجه ای به این شوراها اختصاص نمی یابد.
رئیس شورای عالی فضای مجازی خاطر نشان کرد: در مورد شورای عالی فناوری اطلاعات هم تا قبل از این در دولت یازدهم کلا دو جلسه تشکیل شد و به دنبال این مصوبه اگر تصمیم به تشکیل جلسه داشته باشد بایستی اساسنامه روشن و شفاف خود را در اختیار شورای عالی فضای مجازی قرار دهد و این نهاد اجازه تشکیل جلسه را بدهد.
انتهای پیام/
از وفتشون استفاده صحیح نمی کنند
این هم به امار بد قبلی مثل
تصادفات و نوشابه خوری و چاقی و تنبلی و بیکاری و وب گردب های بی خود و... اضافه شد
باید در گینس ثبتش کنند