مدیر کل آزمایشگاه‌‌‌های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: هیچ مجوزی برای فرآورده‌های تراریخته از جمله برنج صادر نشده اما این محصولات آسیب رسان نیستند و در تمام جهان تولید می شود.

حسین رستگار مدیر کل آزمایشگاه‌‌‌های مرجع سازمان غذا و دارو در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص توزیع محصولات تراریخته گفت: این محصولات تغییر ژن یافته اند که تولید آن در حد تحقیقاتی است و گزارشی مبنی بر ایجاد مشکل از مصرف این مواد گزارش نشده است.

وی تاکید کرد: هیچ مجوزی برای فرآورده‌های تراریخته از جمله برنج داده نشده است اما این محصولات آسیب رسان نیستند و در تمام جهان تولید می شوند.

مدیر کل آزمایشگاه‌‌‌های مرجع سازمان غذا و دارو در ادامه گفت: 200 هکتار در جهان زیر کشت فرآورده‌های تراریخته شامل سویا، کلزا و ذرت می رود.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.