به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛مجید علیپور جمعیت بهره مند از آبرسانی سیار در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد را حدود 20 هزار نفر برآورد کرد.
وی با اشاره با جمعیت 11 هزار و 200خانواری عشایر این استان ابراز کرد: آب آشامیدنی سایرخانوارهای عشایری با چشمه ها، رودخانه ها و شبکه های انتقال آب تامین می شود.
علی پور بیان کرد: روزانه 384 متر مکعب آب آشامیدنی بین عشایر کهگیلویه و بویراحمد توزیع می شود.
وی گفت: تامین آب آشامیدنی عشایر شهرستان های کهگیلویه، لنده و بهمئی با مشکلات جدی اعتباری روبه روست که از محل بودجه ستاد مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد تامین می شود.
وی بیان کرد: تامین آب آشامیدنی پایدار با اجرای طرح های انتقال آب در مناطق عشایری این استان نیازمند 160 میلیارد ریال اعتبار است.
علی پور تصریح کرد: طرح مطالعاتی تامین آب پایدار در 12 منطقه عشایری شهرستان های گچساران، کهگیلویه، بهمئی،چرام و لنده انجام شده است.
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد افزود: بهسازی چشمه ها و احداث منبع ذخیره آب از برنامه های این اداره متولی برای تامین آب مناطق سردسیری است.
وی اظهار کرد: شهرستان های بویراحمد، کهگیلویه،گچساران، دنا و بهمئی مهمترین مناطق عشایر نشین این استان هستند
علی پور گفت:جامعه عشایری کهگیلویه و بویراحمد سالانه قابلیت عرضه 94 هزار راس گوسفند و بره، 320 هزار راس بز و بزغاله و دو هزار و 600 راس دام سنگین از جمله گاو و گوساله را به بازار دارد.
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: عشایر این استان با تولید سالانه بیش از 23 درصد از انواع محصولات کشاورزی و باغی، بیش از 10هزار متر مربع انواع صنایع دستی قالی، قالیچه،گبه،گلیم و جاجیم و هفت هزار و 400تن گوشت قرمز نقش مهمی در تولید ملی دارند.
علی پور ابراز امیدواری کرد: با تقویت چراگاه ها و ایجاد طرح های پمپاژ های آب کشاورزی بتوان تولیدات عشایر این استان را به طور چشمگیری افزایش داد.
عشایر کهگیلویه و بویراحمد 11 هزار و 200 خانوار و بیش از 70هزار نفرجمعیت دارند.
انتهای پیام /ف