به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛مجید علیپور میزان تولید گوشت
قرمز پارسال در کهگیلویه و بویراحمد را هفت و هزار 400 تن برآورد کرد.
وی اظهار کرد: میزان تولید گوشت قرمز این استان در سال 93 حدود هفت هزار و 200 تن بوده است.
مدیرکل
امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:افزایش تولید گوشت قرمز به دلیل
اجرای طرح پرواربندی 34 هزار راس دام در راستای طرح زنجیره ای شدن گوشت
تولیدی عشایر بوده است.
علی پور گفت: این طرح با پرداخت 36 میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت بانکی ازمحل صندوق توسعه ملی انجام شده است.
علی پور ابراز کرد:عشایر کهگیلویه و بویراحمد پارسال همچنین 27 هزار و 910 تن شیر تولید و روانه بازار مصرف کرده اند.
وی تعداد دام عشایر این استان را یک میلیون و 179 هزار راس ذکر کرد.
علی پور از تولید بیش از 340 هزار تخته پوست از سوی عشایر کهگیلویه و بویراحمد ساله گذشته خبر داد.
وی اظهار کرد: شهرستان های بویراحمد، کهگیلویه،گچساران، دنا و بهمئی مهمترین مناطق عشایر نشین این استان هستند
این
مسئول اقتصادی گفت:جامعه عشایری کهگیلویه و بویراحمد سالانه قابلیت عرضه
94 هزار راس گوسفند و بره، 320 هزار راس بز و بزغاله و دو هزار و 600 راس
دام سنگین از جمله گاو و گوساله را به بازار دارد.
مدیرکل امور عشایر
کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: عشایر این استان با تولید سالانه بیش از 23
درصد از انواع محصولات کشاورزی و باغی، بیش از 10هزار متر مربع انواع صنایع
دستی قالی، قالیچه،گبه،گلیم و جاجیم توانمندی خود را در بازار های ملی و
منطقه ای نشان داده اند.
علی پور ابراز امیدواری کرد: با تقویت چراگاه
ها و ایجاد طرح های پمپاژ های آب کشاورزی بتوان تولیدات عشایر این استان را
به طور چشمگیری افزایش داد.
عشایر کهگیلویه و بویراحمد 11 هزار و 200 خانوار و بیش از 70هزار نفرجمعیت دارند
انتهای پیام /ف