گشت مشترک تعزیرات حکومتی استان تهران در ادامه نظارت بر عرضه اغذیه در رستوران‌های کن، با رستورانی که آبگوشت و میرزا قاسمی یخ‌زده را پس از گرم کردن مجدد عرضه می‌کرد، برخورد کرد.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گشت‌ مشترک تعزیرات حکومتی استان تهران در ادامه نظارت بر عرضه مواد غذایی در رستوران‌های کن سولقان، با واحدی مواجه شد که آبگوشت یخ‌زده را پس از گرم کردن به مردم و مشتریان خود عرضه می‌کرد.  
 
همچنین در این رستوران، غذاهای دیگر از جمله میرزا قاسمی پس از چند بار فریز شدن و گرم شدن مجدد به مردم عرضه می‌شد که کارشناس اداره بهداشت آن را غیر قابل مصرف دانست و تخلف این واحد صنفی را تایید کرد. استفاده مرغ‌های فاسد از دیگر تخلفات این واحد بود.
 
در نهایت با تایید نماینده اداره بهداشت و دامپزشکی و حکم قاضی تعزیرات، مواد غذایی فاسد این واحد صنفی معدوم و مالک آن نیز برابر قانون جریمه نقدی شد.
 
امید شهرآبادی در حاشیه گشت مشترک تعزیرات حکومتی استان تهران ویژه نظارت بر عرضه مواد غذایی در رستوران‌های کن سولقان با اشاره به وضعیت نامناسب رستوران‌های حومه شهر اظهار کرد: از وصعیت اسفبار رستوران های حومه شهر قبلا گفتیم اما تعزیرات حکومتی پس از طرح نوروزی نیز به گشت های مشترک خود ادامه می دهد و امروز 10 گشت مشترک به شکایات مردمی و یکی از گشت‌ها به وضعیت رستوران‌های کن رسیدگی کرد.
 
وی افزود: در مورد رستوران اول در انتظار نظر کارشناسان بهداشت برای پلمب واحد هستیم و در خصوص رستوران دوم نیز تمامی کالاهای غیرقابل مصرف در محل معدوم و برابر قانون، واحد متخلف جریمه شد.
 
رئیس گشت‌های مشترک تعزیرات حکومتی استان تهران گفت: باید با مردم صادق باشیم و مردم حق دارند مواد اولیه و نحوه پخت را در صورت تمایل مشاهده کنند. وضعیت رستوران‌ها از حساسیت بالایی برخوردار است چرا که با سلامت و جان مردم سر و کار دارد بنابراین این اطمینان خاطر را به مردم می‌دهیم که در حد توان و امکانات به برگزاری گشت‌ها ادامه دهیم و با متخلفان بدون چشم پوشی برخورد کنیم.
 

سرو آبگوشت های یخ‌زده در رستوران‌های کن + تصویر


سرو آبگوشت های یخ‌زده در رستوران‌های کن + تصویر

سرو آبگوشت های یخ‌زده در رستوران‌های کن + تصویر


منبع:تسنیم
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.