![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ فرنام حامد مجموع ورودی گردشگران از پایانه مرزی بیله سوار را 22 هزار و 283 نفر ذکر کرد که نسبت به پارسال افزایش 23 درصدی را نشان می دهد.
وی با اشاره به اقامت دو هزار و 772 گردشگر داخلی در شهرستان بیله سوار از 28 اسفندماه گذشته تا 13 فروردین ماه سال جاری، اظهار کرد: این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته چهار درصد افزایش داشته است.
مسئول نمایندگی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بیله سوار در ادامه مجموع تردد مسافران و گردشگران در پایانه مرزی بیله سوار را 45 هزار و 509 نفر در طول ایام تعطیلات نوروز امسال اعلام کرد.
انتهای پیام/