برای مراقبت از ناخن ها مصرف مواد غذایی حاوی پروتئین و مرطوب نگه داشتن ناخن‌ها حائز اهمیت است.

دکتر صداقت پیشه متخصص پوست و مو در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ناخن ها درواقع یک نوع پروتئین فشرده می‌باشند و جنس آنها شبیه لایه‌های شاخه ای پوست است، برخلاف تصور عام که فکر می‌کنند ناخن‌ها از جنس استخوان می‌باشند و کلسیم مصرف می‌کنند، توجه به این نکته حائز اهمیت است که بین کلسیم و ناخن‌ها هیچ ارتباطی وجود ندارد.

وی ادامه داد: هر عاملی که باعث آسیب به پوست می‌شود،‌برای ناخن‌ها هم یک فاکتور مناسب محسوب نمی‌شود از جمله این عوامل آسیب زا می‌توان به آفتاب،‌ تماس زیاد با آب،‌ صابون، مواد شوینده و در معرض گرما یا سرمای شدید قرار گرفتن را اشاره کرد. 

صداقت پیشه بیان کرد:برای مراقبت و محافظت از ناخن‌ها دفعات استفاده از مواد شوینده،‌صابون ، مواد محرک پوست و ناخن و شست و شو کم باشد یا افراد در این مواقع از دستکش بهره ببرند. همچنین مرطوب نگه داشتن ناخن و پوست اطراف آن برای داشتن ناخن‌هایی سالم بسیار حائز اهمیت است. 

صداقت پیشه خاطر نشان کرد: مواد غذایی نقش به سزایی در محافظت از ناخن‌ها دارند در این زمینه می‌توان به پروتئین‌ها اشاره کرد که مهمترین ماده‌ی مورد نیاز برای ناخن‌ها می‌باشند که در گوشت، تخم‌مرغ و حبوبات یافت می‌شوند به علاوه مصرف آهن، ویتامین‌ها، آب کافی باعث تقویت ناخن‌ها می‌شود و در پایان توصیه کرد: همواره ناخن های خودتان را مرطوب نگه دارید چون خشک شدن ناخن باعث شکنندگی آنها می‌شود. 


انتهای پیام/ 

برچسب ها: ناخن ، کلسیم ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.