به گزارش خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با وجود اینکه احتمال وقوع زلزله در شهر تهران زیاد است، توجه به نوسازی بافتهای فرسوده از اهمیت بالایی برخوردار بوده و این در حالی است که این بافتهای فرسوده در جنوب شهر تهران بیشتر به چشم میخورد بنابراین در هنگام وقوع بحران با ریزش این بافتهای فرسوده و کم عریض بودن معابر امکان امدادرسانی در زمان وقوع زلزله کمتر است.
عدم زیبای در نمای بافتهای فرسوده شهروندان را ترغیب به ساختن و نوسازی این بافتها میکند و حس کنجکاوی آنها را برای داشتن خانهای نو و مدرن و امروزی برمیانگیزد.
به جرأت می توان مهمترین عامل در شکل دهی جریان پولی مولد در شهرها را همین جریان مالی بخشهای سوداگر بازار زمین و مستغلات دانست، بخشی که هم درآمد مدیریت شهری و هم خروجی کالبدی فرایندهای دگردیسی شهر محصول فعالیت آن است.
** عوامل موثر در عدم تحقق اهداف غایی توسعه شهری
علیرضا احسانفر مدیر مشارکتهای اجتماعی سازمان نوسازی شهر تهران، شهرساز و کارشناس حوزه نوسازی گفت: چندین عامل اصلی در این مسیر موجب عدم تحقق اهداف غایی توسعههای ملی و منطقهای و شهری شده است که تغییرات نابهنگام در الگوی تولید، نظام بهره برداری از مازاد تولید و سایر جریانهای سیلوار اقتصاد ملی همچنین تغییرات تدریجی در فرهنگ عامه و گرایش مفرط به شهرنشینی در جامعه سنتی روستا از جمله این عوامل است.
انتهای پیام/