ناصر امانی معاون برنامهریزی و توسعه شهری شهرداری تهران در گفتوگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بافت فرسوده را یکی از چالشهای اصلی در شهر تهران و همچنین اکثر کلانشهرهای کشور دانست و اظهار داشت: بحث نوسازی بافتهای فرسوده، تنها یک بحث کالبدی نیست بلکه این بحث موضوعی چند وجهی با ابعاد روحی، روانی و اجتماعی است.
وی عنوان کرد: از برنامه چهارم توسعه کشور که قرار بوده سالانه 10درصد بافتهای فرسوده نوسازی شوند، 2برنامه را پشت سرگذاشتهایم و با توجه به گزارشات و آمارهای ارائه شده حدود 13 درصد نوسازی در سطح کشور اتفاق افتاده که 7 درصد آن مربوط به تهران و 6 درصد مربوط به کل کشور بوده است.
امانی در ادامه با اشاره به سیاستهای پیشین در خصوص سه مسکن مهر، تأکید کرد: چنانچه ریلگذاری اشتباه در این مسیر انجام نمیگرفت و اعتبارات در نظر گرفته شده برای مسکن مهر در بافتهای فرسوده هزینه میشد، نه تنها اهداف پیشبینی شده برای نوسازی سالانه بافتهای فرسوده محقق میشد بلکه همچنین افزایش و تولید واحدهای مسکونی در جایی اتفاق میافتاد که زیرساختهای لازم در آنجا فراهم بود و امکان اسکان شهروندان در آنها وجود داشت.
معاون برنامهریزی و توسعه شهری شهرداری تهران با بیان اینکه با تغییر رویکرد سازمان نوسازی به مدیریت هماهنگ و یکپارچه و همچنین برنامهریزی، نظارت و هماهنگی و پرهیز از تصدیگری و امور اجرایی، تصریح کرد: در سال 94 جهش خوبی در حوزه مدیریت شهری نسبت به بحث بافتهای فرسوده آغاز شد که ضروری است در سال 95 ادامه پیدا کند.
وی در پایان گفت: با ظرفیتهای در نظر گرفته شده در بودجه سال 95 شهرداری تهران و همچنین موضوعات مورد پیگیری و مصوبات ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران و کمیتههای زیر مجموعه آن، بحث نوسازی بافتهای فرسوده در اولویت کاری مناطق قرار گیرد و منابع لوازم به این بخش سوق داده شود.
انتهای پیام /