به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، علی خانمحمدی در باره نام گذاری سال 95 به نام «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» توسط امام خامنهای اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی در بخش نامه و کاغذها مانده است و آن طور که انتظار می رود به مرحله اجرایی نرسیده است.
مدیرعامل مجمع ملی خبرگان کشاورزی با اشاره به اینکه برای رسیدن به این مهم باید تمام زیرساختهای اقتصادی مقاومتی ایجاد شود، ادامه داد: با برنامههای یک ساله نمی توان به اهداف اقتصاد مقاومتی رسید بلکه نیازمند برنامههای بلند مدتی در این زمینه هستیم.
وی افزود: برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی باید در بخش آب و خاک برنامه ریزی بیشتری داشته باشیم تا غذای سالم مردم که از خواسته های اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی است، فراهم شود.
خان محمدی با بیان اینکه کشاورزی فی نفسه خود اقتصاد مقاومتی است تصریح کرد: برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی یک سال است که در حال برنامه ریزی تولید 5 ساله گندم هستیم تا بعد از این مدت بتوانیم به خوداتکایی دراین محصول دست یابیم.
وی افزود: درحال حاضر 8.5 میلیون تن گندم در6 میلیون هکتار تولید میشود اما برنامه ریزی شده است که در این سطح زیر کشت، برداشت را به 13.5 میلیون تن تا 14 میلیون تن برسانیم.
خان محمدی تاکید: در این روش افزایش مصرف آب و سطح زیر کشت وجود ندارد؛ بلکه با افزایش بهره وری آب، استفاده از بذور مناسب و مقاوم به خشکی و سرما، تولید افزایش مییابد.
وی با بیان اینکه بنیاد ملی توانمند سازی گندم اکنون فعالیتهای خود را آغاز و برنامه ریزیهای آن توسط کشاورزان خبره کشور انجام شده است گفت: بر این اساس میزان تولید گندم آبی در کشورنباید از6 تن و دیم از یک تن کمتر باشد، درحالی که اکنون متوسط برداشت گندم دیم 600 تا 700 کیلوگرم و آبی 3 تن و 300 کیلوگرم درهکتار است.
منبع:تسنیم