مدیر کل امور عشایر استان کرمان از تولید سالانه بین 14 تا 15 هزار تن گوشت قرمز توسط عشایراین استان تولید و روانه بازار می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛ ابراهیمی با اشاره به اینکه عشایر استان کرمان بیش از سه میلیون راس دام دارد، گفت: سالانه بیش از 700 هزار راس دام را وارد چرخه بازار می کنند.

وی افزود: 22 هزار خانوار عشایری در استان کرمان در قالب 109 هزار نفر زندگی کوچندگی دارند.

ابراهیمی مهمترین مشکل عشایر استان را بازار و تک شغله بودن آنان ذکر و خاطرنشان کرد: در حوزه احداث کارخانه های کوک، بسته بندی و صنایع دستی کارهای انجام شده تا برای عشایر استان رونقی ایجاد شود.

وی تصریح کرد: دادن امکانات به عشایر موجب می شود از مهاجرت به سمت شهرها جلوگیری شود.

انتهای پیام/ی

برچسب ها: تولید ، گوشت ، عشایر ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.