به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد رضا برادران صبح امروز در جلسه بررسی وضعیت فضاهای ورزشی در اردبیل اظهار کرد: در سالهای گذشته جزو استانهای ضعیف در این واگذاریها بودیم اما در این دو سال و بر اساس ماده 88 در بحث واگذاری مکانهای ورزشی به بخش خصوصی توانستهایم جزو استانهای موفق و ممتاز به حساب آییم.
وی ادامه داد: سعی شده از نتایج این واگذاریها به نفع توسعه ورزش استان و تامین برخی زیرساختها استفاده کنیم به طوری که در این ارتباط منابع اعتباری مناسب نیز در اختیار ورزش و جوانان استان از قبیل ماده 88 قرار گرفته است.
معاون امور ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل ضرورت احداث خوابگاههای ورزشی و همچنین ساخت هتل ورزشی را یادآور شد و گفت: باید یک نهضت ساخت خوابگاههای ورزشی و هتل ورزشی را راه اندازیم تا در شهرهای مختلف به ویژه، نیر، سرعین، خلخال، مشگینشهر و اردبیل، با توجه به میزبانی این شهرها از تیمهای ورزشی، امکان استقرار آنها در چنین فضاهایی به خوبی فراهم آید.
برادران ضرورت تکمیل پروژههای نیمه تمام را در سال آینده یادآور شد و بیان کرد: بهرهبرداری و نوسازی ورزشگاه 20 هزار نفری علی دایی و همچنین تکمیل برخی از سالنهای ورزشی نیمه تمام در اولویت قرار گرفته تا بتوانیم سال آینده میزبان مسابقات مختلف ملی و حتی جهانی باشیم.
این مسئول در مورد ساماندهی ورزشکاران زن استان و مشکلات تامین زیرساختهای سختافزاری برای این طیف از ورزشکاران نیز افزود: در حال حاضر 9 هزار نفر از بانوان ورزشکار استان اردبیل در رشتههای مختلف سامان یافتهاند.
معاون امور ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل وضعیت ورزش بانوان استان را رو به جلو و شرایط به وجود آمده در این زمینه را متفاوت از گذشته توصیف کرد و گفت: اجرای طرح آمایش در ورزش بانوان استان با برنامهریزیهای مناسب در دستور کار قرار گرفته است به طوری که ما استعدادهای بانوان را در رشتههای رزمی همچون تکواندو و کاراته، شمشیربازی، گلف و دوومیدانی ارزیابی کردیم تا با توجه به ظرفیتهای موجود امکان حرکتهای منطقیتر و مطلوبتر در این حوزه فراهم آید.
انتهای پیام/ی